star_borderNew
whatshotHot

LOLIPOP BEIGE ( SAIZ 44 46 48 50 )

SAIZ 44 46 48 50 Colour: BEIGE
BEIGE
Size: 46
44464850
In Stock

Qty to buy:
RM89.00
 
Add to Cart
DETAILS

SANGGUP KE akak dihina,di caci perli,dijadikan bahan bualan oleh kwn2 yg asyik nampak akak pakai baju yg sama setiap kali keluar rumah atau ke tempat keje ? Kdg2 suami pun perli jgk,Tp dia just diamkan je.

Baju Dress LOLIPOP ni memang sesuai dan Memang utk akak

13 Kelebihan #Baju Dress LOLIPOP
- Cutting Kembang Ke Bawah
- Settlekan Masalah Perut Besar
- Settlekan Masalah Punggun.g Besar 
- Settlekan Masalah Paha Besar
- 3 Pilihan Warna Yg Lembut dan Cantik
- Labuh Melepasi Paha
- Material High Quality LinenSpain- Ada poket kiri dan kanan
- Tak Panas
- Mudah Gosok 😍
- Trend Terbaru
- Corak Terbaru
- Size 44 46 48 50

Baju cantik, semestinya akan cepat Habis dear, Pilihan kat tangan dear. Nak pakai baju yg cantik atau nak pakai baju yg biasa biasa je.. 

====
UKURAN DEKAT GAMBAR BAWAH TAU.. ukur dulu ye.. Wajib checks kat ukuran. Salah saiz x boleh tukar @ pulangkan.
===
.
.
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First

PHOTOS
back to top ⤴