KAIN BATIK MAHSURI

BIDANG 45
Colour: HITAM
HITAMNO 1NO 2NO 3NO 4NO 5NO 6
Size: BIDANG 45
BIDANG 45
Sorry, we are out of stock
RM49.00
DETAILS

~ Memperkenalkan item Terbaru dari soffarsoffy ~  Kain Batik Mahsuri
.
ada yg dah lama dan suka ber kain batik
ada yg pakai waktu berpantang
ada yg pakai warisan turun temurun
ada yg nak ajarkan pada anak anak pompuan yg baru meningkat usia
ada yg hari hari selepas balik dari kerja terus berkain batik
ada yg pakai kain batik waktu malam sahaja
ada juga yg baru nak belajar berkain batik
ada yg dari muda remaja sampai sekarang masih berkain batik

apa pun pilihan dan pandangan uols, kain Batik menjadi satu lumrah yg tak dapat nak dipisahkan
.
Sememstinya selesa dan sedap pakai ( bak kata openggemar kain batik, dulu kini dan selamanya berkain batik ) lagi lagi ada aircond, gittuu.
.
Dengan suntikan warna baru, warna yg fresh, lain dari yg lain di tambah dgn corak corak cantik yg tak jemu dipandang buat uols tak nak lepas kan kain batik mahsuri ni.


MATERIAL COTTON MIX 

KAIN SUDAH SIAP  BERJAHIT
.
====
UKURAN 2 METER BIDANG 45
===
.
.
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First Serve

PHOTOS
back to top ⤴